{{ akt.cimsor }}

{{ akt.szoveg }}

TotálPrint logo
Totál-Print üzlet fotója

Jogi nyilatkozat

Márkanevek használata

A honlapon szereplő márkanevek és védjegyek kizárólag az ezeket bejegyző cégek tulajdonai. Ezeket csak a termékek könnyebb beazonosíthatósága érdekében tüntetjük fel honlapunkon.

Személyes adatok védelme

A Totál-Print Kft. rendkívül fontosnak tartja az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartását és biztonságának megőrzését. A honlap bizonyos részeihez (tipikusan a megrendeléshez) való hozzáférés a funkciók személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk.

Önt a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok megadása kötelező, míg más adatok megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A Totál-Print Kft. a felhasználók személyes adatait harmadik félnek semmilyen indokkal nem adja ki. A Totál-Print Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Totál-Print Kft. az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Biztonság

A Totál-Print Kft. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Felelősség

A Totál-Print Kft. nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.

Extra kedvezmények

Érdeklik kivételes akcióink és újdonságaink? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesíthessük!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.

Köszönjük szépen feliratkozását! Újdonságainkról és híreinkről mostantól az elsők közt értesítjük.