Nyomtató javítás

Ajánlatkérés

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével kérjen ajánlatot javításra. Ha bizonytalan, hívjon minket telefonon a +36-20-449-6405 telefonszámon!

Ha a vizsgálatot ill. javítást követően a nyomtatót az üzletünkben szeretné átvenni, hagyja üresen ezt a mezőt. Budapest területén házhoz szállítást kérhet, ez esetben kérjük, ebben a mezőben adja meg a házhoz szállítás pontos címét (irányítószám, utca és házszám).

Általános tudnivalók

 • Márkafüggetlen szolgáltatás
  Forduljon hozzánk bátran bármilyen gyártmányú és típusú nyomtató javításával! Fontos, hogy szervizünk azonban – éppen a független mivoltából fakadóan – nem vállal díjmentes javítást/vizsgálatot a készülékek garanciaidején belül.
 • Kényelmes megoldás
  Budapest területén el- és visszaszállítással könnyítjük meg a javítás folyamatát, ill. amennyiben a készülék típusa szükségessé teszi, és a hiba jellege engedi, úgy helyszíni javítást vállalunk. Egyéb esetben az üzletünkben vesszük át a javítandó készüléket. Kiszállás esetén alkalmanként 5 000 Ft + ÁFA díjat számítunk fel (azaz helyszíni javítás során egyszer, el- és visszaszállítás során összesen kétszer).
 • Minimális kockázat
  A javítást a ráfordított idő alapján, óránként 5 000 Ft + ÁFA díjért vállaljuk. Mivel a javítás munkaigénye vizsgálat nélkül nem látható előre, ezért Önnek csak a bevizsgálás fix 2 500 Ft + ÁFA díjával kell számolnia, amit az ajánlat elfogadása esetén beszámítunk a fizetendő végösszegbe.

A javítás menete

 1. Ajánlatkérés
  Javasoljuk, hogy az ajánlatkérő űrlap kitöltésével forduljon hozzánk. Az első információk alapján jó eséllyel kiderül, ha a készülék típusa vagy a hiba jellege miatt netán mégsem lehetséges a javítás, így Ön megspórolhat egy felesleges kört. Az ajánlatkérést követő 4 munkaórán belül keressük a részletek (hiba pontosabb ismertetése, helyszíni vizsgálat, elszállítás, stb.) egyeztetése céljából.
 2. Hibavizsgálat és ajánlattétel
  Budapesten, igény szerint a helyszínen megvizsgáljuk és javítjuk a nyomtatót. A műhelyünkben végzett javítás választása esetén a készülék beérkezését követő 2 munkanapon belül ajánlatot teszünk a javításra.
 3. Javítás és átvétel
  Az ajánlat elfogadását követően jellemzően 2 munkanapon belül javítjuk a nyomtatót (összetettebb probléma esetén több időre lehet szükségünk), melyet üzletünkben átvehet, vagy budapesti helyszínre szívesen ki is szállítjuk Önnek.