Bérlés

Ajánlatkérés


Mi történik ajánlatkérés után?
  1. Kollégánk 4 munkaórán belül telefonon hívni fog ahol pár kérdést fel fog tenni, ami ahhoz kell hogy megtaláljuk a Neked a legmegfelelőbb nyomtatót.
  2. Remélhetőleg még aznap, de legkésőbb 24 órán belül elküldjük ajánlatunkat amiben minden részletet ismertetünk.
  3. Pár nap múlva az ajánlat kiküldése után telefonálunk hogy minden egyértelmű volt , illetve hogy felmerült-e valamilyen kérdésed.

 

Kinek ajánljuk?

A nyomtatóbérlést kisebb és nagyobb nyomtatási mennyiség mellett is ajánljuk azoknak az irodáknak, akik az üzemeltetési és karbantartási feladatokat szívesen bíznák profi partnerre.

A bérlés jelenleg csak budapesti helyszíneken vehető igénybe.

Milyen nyomtatók bérelhetőek?

Gyártó, teljesítmény és funkciók tekintetében széles palettából ajánlunk készüléket az adott igényre, ezért nem soroljuk fel a konkrét típusokat. Minden bérbeadott készülékünk hálózati nyomtató.

Üzembehelyezés, szerviz

A bérelt nyomtatókat a Totál-Print munkatársa szállítja a helyszínre, és teljeskörűen segít a beüzemelésben, a festék pótlásáról szintén cégünk gondoskodik. Meghibásodás esetén lehetőség szerint helyben javítjuk a készüléket, komolyabb szerviz esetén pedig vállaljuk az elszállítást, és cserekészüléket biztosítunk.

Mennyibe kerül?

A bérlés díja függ a választott készüléktől, fix havidíjból és a pontos nyomtatási mennyiség alapján számolt fogyasztási díjból áll. A nyomtatási mennyiséget a készülékbe szerelt mérőóra alapján számoljuk el. Az ajánlatkérést követően készüléket ajánlunk az arra vonatkozó pontos díjjal.