Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A megrendelt termékek átvételi módjai

  1.Személyes átvétel

A webáruházban leadott rendelést kollégáink lehetőség szerint azonnal átnézik. Ha minden megrendelt termék raktáron van, üzenetet küldenek a megadott e-mail címre, melyben tájékoztatják arról, hogy az áru átvehető a Kárpát u. 22. sz. (Pozsonyi út – Gogol utca sarka!) alatt található szaküzletben.

Ha nincsen raktáron, akkor telefonon vagy e-mailben tájékoztatják a megrendelt termék várható beérkezési idejéről.

2.Házhoz szállítás

A webáruházban leadott rendelést kollégáink lehetőség szerint azonnal átnézik.


Budapesti szállítási címek esetén, ha minden megrendelt termék raktáron van, a rendelést követő munkanapon díjmentesen kézbesítjük a tonereket, patronokat (sok esetben még aznap).


Vidéki kiszállítási címek esetén csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti. Általában 13 óráig van lehetőségünk összekészíteni a rendeléseket. Ez azt jelenti, hogy (raktáron lévő termékek esetén) a délelőtt leadott megrendeléseket szintén másnap kapják kézhez. A délután leadott rendeléseket csak a következő munkanapon tudjuk csomagolni, a GLS pedig újabb 1 munkanap alatt szállítja ki. A kiszállítás díja az ország egész területén egységesen 1 350.- Ft.

 

Ha a megrendelt termék nincsen raktáron, akkor telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk a megrendelt termék várható beérkezési idejéről.

 

 

Fizetési lehetőségek

  1.Készpénzes fizetés

Készpénzzel tudnak fizetni szaküzletünkben és kiszállításkor is.

 

2.Bankkártyás fizetés

Bankkártyával egyelőre csak szaküzletünkben fizethetnek, a további bankkártyás fizetések jelenleg fejlesztés alatt állnak.

 

 3.Átutalásos fizetés

Lehetőségük van a vételár előzetes kifizetésére is. A webáruházban leadott rendelést kollégáink lehetőség szerint azonnal átnézik. Ha minden megrendelt termék raktáron van, a megadott e-mail címre elküldjük a kiállított számla másolatát (.pdf-ben), melyben minden információt megtalálnak, ami az átutaláshoz szükséges. Az eredeti példányt a termék átvételével egyidőben kézbesítjük.